Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Kοπή Πίτας 2017 του Τμήματος της ΑΧΕΠΑ στα Ιωάννινα


         
            Με μεγάλη επιτυχία και σε ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα, κόπηκε την Πέμπτη 25/1 η πίτα 2017 του Τμήματος HJ23 King Pyrros της AHEPA Ιωαννίνων.
 Παρευρέθησαν μέλη και φίλοι του Τμήματος, που λειτουργεί ως μια μεγάλη οικογένεια, προσφέροντας τις υπηρεσίες του εθελοντικά και αφιλοκερδώς, για την προώθηση των αξιών του Ελληνισμού, του αθλητισμού και  της φιλανθρωπίας. Kαι όταν λέμε «οικογένεια» μιλάμε για έναν μεγάλο κύκλο ανθρώπων αφοσιωμένων στο έργο και τις αξίες της ΑHEPA.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο πρόεδρος του τμήματος πλαστικός χειρουργός κ. Σιαφάκας Κωνσταντίνος παρουσία του αντιπροέδρου φαρμακοποιού κ. Γούλα Αθανασίου, των μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και προσκεκλημένων.
Η παραδοσιακά χαρούμενη ατμόσφαιρα κορυφώθηκε όταν το Φλουρί που συνοδευόταν από το βιβλίο «Total War Rome», έπεσε στον Γραμματέα του Συλλόγου κ Γιάννη Δεβελέγκα.
Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν εκτός από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, οι παρευρισκόμενοι πρώην πρόεδροι κ.κ. Βαγγέλης Γκόλας ιατρός και Παύλου Νικόλαος επιχειρηματίας, οι οποίοι πλέον των άλλων αναφέρθηκαν στην συμβολή του τμήματος στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, καθώς και στους μελλοντικούς στόχους του συλλόγου.

Ο Γραμματέας του Συλλόγου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου